Zoek je informatie over hoe je het abonnement van de Afslank Receptenbijbel kunt afmelden of opzeggen? Lees de onderstaande tekst dan aandachtig door.

Als je de Afslank Receptenbijbel of Strakke Buik Bijbel besluit te bestellen dan heb je de optie voor een bonus. Dit is een aanvullende bonus in de vorm van een doorlopend abonnement (welke optioneel is en uit te schakelen is op de bestelpagina). In dit videoprogramma genaamd ‘Het Ultieme Afslank Programma’ krijg je zeer waardevolle video’s met tips om nog sneller af te vallen, oefeningen en nog veel meer. 

Informatie over dit waardevolle programma vind je op de verkooppagina van de Afslank Receptenbijbel onder de kop ‘Het Ultieme Afslank Programma’.

Ten tijde van het bestellen van het receptenboek de Afslank receptenbijbel van auteur Oscar Helm, heb je de optie voor het maandelijks abonnement gekozen. Na aankoop van het boek en het lidmaatschap kreeg je direct de logingegevens van ‘Het Ultieme Afslank Programa’ toegezonden naar je opgegeven e-mailadres. De eerste maand van dit programma was gratis, daarna werd deze automatisch maandelijks voortgezet (€19,97 per maand). De eerste maand was een proefabonnement want je had 30 dagen de tijd om het abonnement kosteloos te beëindigen via het afmeldformulier.

Op de bestelpagina van de Afslank Receptenbijbel staan duidelijk bulletpoints weergegeven waarin je kan zien welke onderdelen je gaat bestellen bij het geselecteerde pakket. Indien je het lidmaatschap/abonnement als bonus hebt gekozen dan staat er “Het Ultieme Afslank Programma – Geen instapkosten, daarna € 19,97 per maand”. Hierbij staat aangegeven dat de eerste maand gratis is maar dat je daarna €19,97 per maand gaat betalen. Via het nieuwe SEPA incasso (e-mandate) is een handtekening daarbij niet meer noodzakelijk. Als je een lidmaatschap afsluit dan moet je sinds juli 2020 actief akkoord gaan door een selectievakje aan te vinken (optin). De automatische incasso’s worden verzorgd door stichting PayPro.nl.

Op de websites van Radar en Consumenten zijn berichten te vinden die gaan over het abonnement/lidmaatschap van de Afslank Receptenbijbel van Oscar Helm. Deze berichten zijn ondertussen achterhaald omdat er geen sprake meer is van tevoren aangebrachte vinkjes in checkboxen. Op de verkooppagina en bestelpagina’s zijn alleen pakket te lezen waaruit gekozen dient te worden.

Onderstaande plaatje geeft weer hoe deze tekst eruitziet op de betaalpagina. Zoals te zien valt kan je alleen het boek en abonnement kopen als de checkbox is aangevinkt.

Het is altijd mogelijk om het receptenboek de Afslank Receptenbijbel van Oscar Helm zonder abonnement te bestellen. Je klinkt daarvoor het juiste pakket aan op de verkooppagina of bestelpagina. Daar zie je de zin ‘ik wil het boek zonder bonussen’ staan. Als je daarop klikt dan kun je het product kopen zonder abonnement.

Afslank Receptenbijbel abonnement opzeggen of afmelden?

Afmelden van ‘Het Ultieme Afslank Programma’ abonnement is op ieder moment per direct opzegbaar via de mail of dit afmeldformulier.
Om het lidmaatschap stop te zetten hebben wij het referentienummer van je nodig. Dit referentienummer is je aankoopnummer en hebben wij nodig om je bestelling op te zoeken.

Het referentienummer begint met I- en heeft dan 6 of 7 cijfers. Deze vind je in de aankoopmail, factuur en in geval van een afschrift is het vermeld als ‘Machtiging ID’ of ‘Kenmerk Machtiging’ (afhankelijk van bank). Je kunt ook in je mailbox snel zoeken op ‘referentienummer’ (zonder aanhalingstekens).

Klik hier om via het afmeldformulier je Afslank Receptenbijbel lidmaatschap/abonnement op te zeggen.

Voor overige vragen kun je bij de klantenservice terecht. Middels dit contactformulier kom je met ons in contact. Onze responstijd is binnen 2 werkdagen.

5 reacties

 1. Beste,
  Ik wil mijn abo stopzetten. Ik weet de initiële aankoopdatum niet meer dus lukt dit niet.
  Ook is mijn email verandert.
  I-2227283

 2. Beste,
  Ik wil mijn abonnement (tijdelijk) stopzetten. Ik weet de initiële en aankoopdatum niet meer, dus lukt dit niet.

 3. Ik wil mijn abonnement stopzetten maar weet de initiële aankoopdatum niet meer, dus likt dit niet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *